IDÉZET

"Ne azt tedd félre a megtakarításodba,
ami megmarad a költéseid után,
hanem költsd azt, ami megmarad
a megtakarításaid után."

- Warren Buffet

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Lakáslízing önerő nélkül

Utolsó módosítás: 2011.09.15.

Lakáslízing önerő nélkül csak abban az egy esetben lehetésges, ha lehetőségünk van pótingatlant bevonni a lízing ügyletbe! Alap esetben ugyanis lakáslízing keretein bellül forint alapon az 80%-a, euró alapon pedig legfeljebb a 65%-a finanszírozható!

Ha Ön nem rendelkezik a szükséges összegű önerővel (20% vagy 35%) de módjában áll egy megfelelő értékű pótingatlant felajánlani az ügylethez, akkor kevesebb mértékű vagy akár 0%-os önerővel is lakáshoz juthat! Az ilyen fajta kedvezményes lízing felhasználható új vagy használt lakás vásárlásához egyaránt, de lízingelhet üzlethelyiséget, raktárat vagy egyéb üzleti célú ingatlant is!

Lakáslízing kalkulátorunk segítségével Ön is kiszámolhatja, hogy adott összegű lízing a kívánt futamidőre mennyibe kerül Önnek havonta, ha a piacon elérhető legjobb ajánlatot választja! Ne feledje azonban, hogy míg a lakáshitelnél rögtön az Ön tulajdonába kerül az ingatlan, addig a lakáslízing esetében csak a futamidő végén szerzi meg a tulajdonjogot!

Számoljon velünk, kérje díjmentes ajánlatunkat, és kollégáink személyre szabott ajánlattal keresik meg Önt, valamint a teljes lakáslízing ügyintézést is magukra vállalják!

Ajánlatkérés lakáslízingre!

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:

 • Lakáslízing vagy lakáshitel? Melyik a jobb?
 • Lakáslízing illeték 2011
 • Lakáslízing kalkulátor 2011
 • A lakáslízing igénylésének feltételei


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Lakáslízing önerő nélkül

  szendrei béla
  nyugdijas pár 125 ezer nyugdilyal használt lakás hitelt keres albérletbe lakom önerőm nincs
  Tisztelt Szendrei Béla!

  A jelenlegi törvényi szabályzás szerint legalább 25%-os önerővel kell rendelkeznie ahhoz, hogy az ingatlanra hitelt tudjon felvenni. Ez alól sajnos nem lehet kibúvót találni, így sajnos az Önök számára nem tudunk hitel ügyben segítetni!
  2014.10.11.

  Deák Ferenc István

  Lakáslízing önerő nélkül

  Ildikó
  Tisztelt szakértő úr! Érdeklődni szeretnék, hogy van-e lehetőségem lakáslízinghez jutni? Az otthonról történő költözésem égető, tehát albérletbe kellene mennem, de javasolták nekem a lízinget. Sajnos önerőm nincsen, de 5 éve fix munkahelyem van, nettő 170 ezer forintos bejelentett fizetéssel, kafetériával. 25 éves vagyok, és egyéb hitellel nem rendelkezem. Köszönöm előre is a válaszát, Ildikó
  Kedves Ildikó!
  Önerő nélküli lakáslízing két esetben lehetséges: 
  1. Ha az Ingatlan tényleges piaci értékének csak a 70-80%-át teszi ki a vételár. Azaz ha az értékbecslő várhatóan magasabb értéket becsül fel mint amennyiért az ingatlant hirdetik. Például ha egy 20 milliós ingatlanhoz 15 millió Ft-ért hozzá tudunk jutni, akkor 20 x 0,8 = 16 Millió Ft hitelezhető meg, tehát nem kell önerő. Ezek a kivételesen jó vételek, amelyekhez ritkán jut hozzá az ember.
  2. A másik eset amikor pótingatlant vonunk be és a kettő ingatlan összegének a 80%-ába már a teljes hitelösszeg beleférhet.
  2013.09.26.

  Deák Ferenc István

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu