Frissítve: 2013.04.14

1.000.000 Ft 20 évre havi 8.765 Ft
5.000.000 Ft 20 évre havi 41.927 Ft
10.000.000 Ft 20 évre havi 80.126 Ft
15.000.000 Ft 20 évre havi 121.765 Ft
20.000.000 Ft 20 évre havi 158.236 Ft

Keressen minket!

06 1 58 58 555

office@grantis.hu

VEGYE FEL
VELÜNK A
KAPCSOLATOT!
Érdeklődés tárgya:
Tovább
LiveZilla Live Help

INGYENES MEGTAKARÍTÁSI TANÁCSADÁS, EGY KATTINTÁSSAL!

Az ország bármely területén, így akár az Ön otthonában vagy irodájában is díjmentes személyes tanácsadást biztosítunk Önnek. Garantáljuk, hogy ez a 1,5 óra, élete egyik legjobb befektetése lesz!


 

PÉNZÜGYI BEJEGYZÉSEK

Néhány percben, tömören.
 

Lakáshitel BAR listásoknak

Utolsó módosítás: 2011.09.15.

BAR vagy KHR listára minimálbért meghaladó összegű és legalább 3 hónapja fennálló tartozással lehet felkerülni. Ha előfordul az a szerencsétlen eset, hogy valaki BAR listára kerül, az elsődleges és legfontosabb feladat, hogy minél előbb rendezze a tartozását! AKtív BAR listás státusszal, azaz még nem rendezett tartozással, ugyanis egyetlen magyar bank sem ad semmilyen hitelt a hozzá forduló ügyfélnek. Ez teljesen érthető dolog, hiszen ha valaki kérne Öntől kölcsön, de Ön tudná, hogy az illető másnak még tartozik, valószínűleg Ön is megtagadná a kölcsönt.

Az AKtív BAR státuszt a magyar bankok nagyon szigorúan veszik, itthon ugyanis aktív BAR-os személymég az ingatlanfedezet tulajdonosa sem lehet, tehát aktív BAR-os igénylő egyáltalán nem vehet részt a hiteligénylésben!

Passzív BAR listát státusszal, azaz rendezetet tartozással, már vannak lehetőségek néhány kereskedelmi bank esetlén a lakáshitel felvételére, azonban kedvezőtlenebb feltélekkel. Ilyenkor a bank vagy az elvárt önerő nagyságát emeli meg, vagy pedig a kamatokat. További fontos felétel lakáshitel igénylésekor, hogy a Passzív státusznak már legalább 6 ónapja fenn kell állnia, azaz a BAR listára felkerült személynek, legalább fél éve rendeznie kellett az elmaradt tartozását

A BAR listával kapcsolatban történt néhány törvényi változás a korábbiakhoz képest. Eddig ugyanis az Aktív BAR-os, a tarozás rendezésétől számítva 5 évig volt még a listán Passzív Státuszban, 2011-től ez azonban az ötödére, azaz 1 évre csökkent!

Ha tehát Önnek már legalább fél éve befizetett tartozása van, Ön nagy eséllyel kaphat lakáshitelt. A pontos feltételekért, valamint a díjmnentes előszűrésért kérje ajánlatunkat és mi 1 munkanapon belül megkeressük!

Személy
Kapcsolódó bejegyzések:

 • Lakáshitel összehasonlítás
 • Cafeteria másképp: Fizesse a cége a lakáshitelét!
 • Lakáshitel kalkulátor 2017
 • Lakáshitel igénylésének feltételei 2011
 • Diákhitel - Okos dolog már az iskolában hitelfelvételre nevelni a jövő nemzedékét?


 • Tetszett az írás?
  Kérdése van?SZAKÉRTŐNK VÁLASZOL »

  Lakáshitel BAR listásoknak

  Virág Imola
  T. konnyuhitel.hu!
  Érdeklődnék, hogy lakáshitel esetében az adóstárs, a férjem Aktív BAR-os, ő minimálbérre van bejelentve, nekem pedig papíron 220.000 Ft a jövedelmem. 10 millió forint hitelre lenne szükségünk, ezt megkapjuk e? Köszönöm!
  Tisztelt Virág Imola!
  Sajnos az Aktív BAR-os státuszt az összes magyar bank nagyon szigorúan veszi és lakáshitelnél nem csak az adós,de az adóstárs sem lehet Aktív BAR listás! Az Ön jövedelme biztosan elegendő lesz, az adóstársnak azonban mindenképpen KHR mentes személynek kell lennie! Látok esélyt a sikerre, azonban a további információkért kérem adja meg telefonszámát és kollégáink felkeresik Önt!
  2011.09.04.

  Deák Ferenc István

  Kérdezzen Ön is!  Kérjük, írja a képen látható kódot a mellette található mezőbe.

  Deák Ferenc István

  Pénzügyi tanácsadó

  Készséggel válaszol kérdéseire!

  mobil: +36 70 942 0090
  e-mail: deakfi@konnyuhitel.hu